Cariere De ce TotalSoft?

De ce să aplici la TotalSoft

TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Îţi oferim posibilitatea să construieşti alături de noi cel mai răsunător succes românesc la nivel regional pe segmentul soluţiilor complexe de business.

Un brand fanion în domeniul soluţiilor informatice pentru afaceri

Cu peste 20 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT româneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Dezvoltarea de proiecte complexe, pentru pieţe ca USA, Germania, UK, Austria, Franţa sau Italia, îţi vor oferi oportunităţi concrete de dezvoltare a carierei.

Pregătire de specialitate

Îţi oferim şansa participării active în proiecte reale, complexe, alături de un consultant cu expertiză relevantă în domeniul în care te angajezi. Astfel, vei putea acumula cunoştinţe valoroase într-un timp mult mai scurt comparativ cu clasicele programe de inducţie. În plus, în fiecare an, performerii fiecărei direcţii de business beneficiază de cursuri de specialitate în afara ţării. Vino la noi şi construieşte-ti o carieră profesională de neegalat.

Participări la conferinţe de specialitate

TotalSoft îţi oferă posibilitatea participării la seminarii, workshopuri, lansări de produse sau diverse conferinţe de specialitate. Ai astfel acces la ultimele informaţii şi tehnologii, ai şansa de a face schimb de experienţă profesională cu alţi consultanţi sau experţi din domeniu.

Află mai multe despre TotalSoft, creator global de soluții software de business.