Despre noi Comunitate

Comunitatea celor care scriu principiile de business

Comunitatea TotalSoft, cea mai mare și mai dinamică comunitate de afaceri din România, s-a creat natural, din necesitatea adoptării unor soluții software care să răspunda cerințelor primordiale de business: eficientizarea activității, creșterea performanței și susținerea strategiei.

Business to business

Zilele TotalSoft este un eveniment business-to-business premium, cea mai mare și mai așteptată întâlnire a utilizatorilor unui produs software de business. Zilele TotalSoft reprezintă acel moment unic al anului în care afli care sunt cele mai noi unelte software de care trebuie să profite business-ul tău,  te informezi asupra tendințelor software din industria ta, împărtășești experiențe și faci afaceri. 

Afla mai multe de pe site-ul dedicat Zilelor TotalSoft sau vezi galeria multimedia de la ultima ediție.


Învață de la cei mai buni


Comunitatea TotalSoft înglobează peste 1000 de companii naționale și internaționale, 15 verticale industriale și sute de lideri ai economiei. Împreună cu ei, experții TotalSoft în training, consultanță și analiză au construit și vă pun la dispoziție un know-how de business remarcabil. Daca esti interesat, prin trainingurile pe care ți le oferim, ai acces la o veritabilă școală de business, bazată pe experiența noastră și a clienților noștri.

Experiența clienților


Prin intermediul platformei TotalSoft Customer Care vă oferim o interacțiune superioară, modernă și ușor de accesat. Aici, o echipă puternică și bine pregătită de specialiști în servicii de suport tehnic este permanent la dispoziția clienților pentru a vă oferi soluții de calitate. 

Afla mai multe despre TotalSoft, creator global de solutii software de business.