Noutăți Ultimele știri Agri Pe, unul dintre cei mai mari fermieri din Botoșani, a ales Charisma pentru Agricultură

Stiri TotalSoft

Agri Pe, companie cu capital german și unul dintre cei mai mari fermieri din judeţul Botoşani, a semnat în această vară un contract cu liderul pieței de ERP, compania TotalSoft, pentru implementarea sistemului Charisma. Potrivit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Agri Pe lucrează 4.318,97 hectare de teren în judeţul Botoşani.

Agri Pe, unul dintre cei mai mari fermieri din Botoșani, a ales Charisma pentru Agricultură

Prin implementarea Charisma pentru Agricultură, Agri Pe urmărește o mai bună gestionare a activității financiar – contabile precum și a celei de producție agricolă. Modulul Charisma Producție Agricolă va asigura planificarea și realizarea operațiunilor specifice, din faza pregătirii utilajelor agricole și până la executarea lucrărilor de fertilizare, arat și semănat.

“Din punct de vedere tehnic și funcțional, pachetul Charisma pentru Agricultură răspunde celor mai exigente cerințe, inclusiv de mobilitate, de integrare cu instituțiile statului sau raportări automate către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Agri Pe este o companie vizionară, care lucrează la standarde germane și care, beneficiind de atuurile Charisma, va duce activitatea agricolă din zonă într-o nouă epocă” declară Sorin Petcu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.

Charisma pentru Agricultură domină piaţa soluţiilor software dedicate agriculturii, cu peste 25% cotă de piaţă, fiind deja adoptată de cei mai mari jucători din industrie, dar şi de un număr mare de companii mici şi mijlocii. Printre jucătorii care utilizează soluția se află Maria Trading, Agricost, Rodbun, Agrobanat, Suinprod, LS&T Financial Group (Agrar Invest) sau Canah Internațional. 

Pentru a planifica o demonstraţie gratuită a soluţiei puteţi accesa  adresa: http://www.charisma.ro/demo.