Noutăți Ultimele știri Am demarat al treilea proiect major cu Azomureș pentru soluții și servicii de management al riscului

Stiri TotalSoft

Azomureș a ales TotalSoft pentru implementarea soluției Primavera Risk Analysis și servicii de implementare, consultanță și școlarizare în managementul riscului. 

Am demarat al treilea proiect major cu Azomureș pentru soluții și servicii de management al riscului

În luna mai 2016, am semnat un proiect cu combinatul petrochimic Azomureș pentru implementarea aplicației Primavera Risk Analysis și servicii de implementare, consultanță și școlarizare în managementul riscului. 

Principalele obiective ale proiectului sunt: formarea unui centru de competență pentru gestiunea și managementul riscului, standardizarea proceselor de verificare și validare a proiectelor înainte de a fi executate (validarea graficelor de la contractori și evidențierea posibilelor riscuri). De asemenea, proiectul va urmări și standardizarea procesului de management al riscului pentru toate proiectele derulate de Azomureș, prin crearea unei metodologii de lucru care va include o mapă completă de rapoarte de risc, analize pre și post mitigare în diferite faze pe proiecte și portofolii.

Este al treilea proiect (în ultimii 4 ani) pentru care Azomureș ne alege partener, după consultanța în management de proiect pentru revizia tehnică generală a combinatului de la Târgu Mureș si proiectul de creare a unui PM Office pentru trasarea metodologiilor de management de proiect în relația beneficiar – contractor și cele de control de costuri pentru toate tipurile de proiecte derulate de Azomureș.