Noutăți Ultimele știri BRD Groupe Société Générale a implementat Charisma HCM de la TotalSoft

Stiri TotalSoft

BRD Groupe Société Générale, unul dintre cei mai mari angajatori din România, a înlocuit platforma standard de grup prin care își administra cei 8.800 de angajați cu sistemul Charisma HCM de la TotalSoft.  

BRD Groupe Société Générale a implementat Charisma HCM de la TotalSoft

BRD Groupe Société Générale, unul dintre cei mai mari angajatori din România, a înlocuit platforma standard de grup prin care își administra cei 8.800 de angajați cu sistemul Charisma HCM de la TotalSoft. Pentru această realizare, banca deținută de grupul financiar francez Société Générale a primit distincția “Client of the year” în cadrul Galei ANIS, fiind considerată cel mai reprezentativ client al industriei de IT în anul 2015.

“Decizia ANIS de a premia și clienții industriei, nu doar companiile care produc software, a reprezentat o surpriză plăcută pentru noi, o recunoaștere și a efortului și talentului echipei clientului în implementarea unui proiect de o asemenea anvergură. Trecerea la noul sistem a fost un demers complex, făcut într-un termen record, fără nicio zi de întrerupere. Acest nou parteneriat a demonstrat nivelul de pregătire, spiritul de echipă, inovația colegilor din mai multe structuri ale băncii” Adela Jansen - Human Resources Executive Director, BRD - Groupe Société Générale.

După 7 ani de servicii de calcul salarial oferite grupului BRD, compania TotalSoft a fost aleasă pentru a furniza o soluție de management al resurselor umane capabilă să susțină provocările care derivă din numărul mare de angajați precum și din nevoi complexe de rapoarte. Banca a ales Charisma HCM pentru a gestiona datele angajaților, prezența, pontajul, compensațiile și beneficiile destinate angajaților, accesul acestora la datele personale (self service), precum și analizele de tip Business Intelligence.

‘’Implementarea Charisma HCM la BRD este un proiect important atât pentru TotalSoft, cât și pentru BRD. Charisma HCM integrează module operaționale și funcționale pentru raportare și self-service pentru toți angajații BRD. Acest proiect reprezintă încă o dovadă a maturității Charisma HCM, precum și capacitatea TotalSoft de implementare într-o infrastructură complexă’’ Sorin Petcu, Director de Sales si Marketing, TotalSoft.

Pe 28 ianuarie, ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii) a premiat pentru prima dată cele mai importante realizări ale industriei de IT, proiecte și companii de succes care în 2015 s-au remarcat prin creativitate, investiție și impact în business.