Noutăți Ultimele știri Charisma își consolidează prezența pe piață de fashion

Știri TotalSoft

19 August 2015


TotalSoft anunță semnarea unui nou contract de implementare Charisma ERP cu o companie activă pe piața de fashion și consolidarea prezenței soluției în această verticală de business.

Charisma își consolidează prezența pe piață de fashion

TotalSoft anunță semnarea unui nou contract de implementare Charisma ERP cu o companie activă pe piața de fashion și consolidarea prezenței soluției în această verticală de business. Compania Vicmod, producător și retailer de fashion, deținătorul brandului Mizar, a ales implementarea soluțiilor Charisma ERP și Charisma Retail.

Vicmod urmărește obținerea unei soluții software puternice, care să permită integrarea activității de back office cu cea de front office și care să aibă impact la nivel de business, dar mai ales la nivelul relației cu clienții finali. Compania TotalSoft este recunoscută în piață pentru soluțiile sale integrate care ies din sfera de back office pentru a oferi o experiență unică de lucru și de interacțiune cu clientul.

Vicmod se alătură unui portofoliu de clienți Charisma ERP care include atât producători, precum Sorste, Pandora și LCL Romania, dar și un număr mare de retaileri, branduri internaționale, precum Lashez, Karen Millen, Mango, Maria Rinaldi, Maxmara, Promod, Parfois, Desigual sau Magazinele Mustang.