Noutăți Ultimele știri Charisma4Credit câştigă premiul e-Business Software for Finance

Știri TotalSoft

Charisma4Credit, platforma unică de creditare lansată de TotalSoft pentru administrarea tuturor etapelor și proceselor ce intervin în activitatea de vânzare credite a unei instituții de creditare sau financiar nebancare, a fost premiată aseară, în cadrul Galei Premiilor eFinance, cu distincția “e-Business Software for Finance”. 

Charisma4Credit câştigă premiul e-Business Software for Finance

București, 27 ianuarie 2016

Charisma4Credit, platforma unică de creditare lansată de TotalSoft pentru administrarea tuturor etapelor și proceselor ce intervin în activitatea de vânzare credite a unei instituții de creditare sau financiar nebancare, a fost premiată aseară, în cadrul Galei Premiilor eFinance, cu distincția “e-Business Software for Finance”. Premiul încununează cei 14 ani de implicare a TotalSoft în crearea unor soluții software de top dedicate domeniului creditării.

Structurată pe trei niveluri, Charisma4Credit oferă soluții software pentru administrarea integrată a activității financiar-contabile cu cea specifică creditării, indiferent de canalul de vanzare utilizat de compania financiară: unitate teritorială, contact center, on-line sau direct prin intermediul agenților din teren. Platforma înglobează soluții cu notorietate, precum Charisma ERP, Charisma Web Finance și Charisma Portal Self Service, precum și o soluție nouă – Charisma Door2Door destinată echipelor de teren.

“Prin lansarea Charisma4Credit ne-am propus să ne adresăm nu doar companiilor de creditare, dar și instituțiilor financiar - bancare care vând servicii de creditare către persoane juridice sau persoane fizice. Aplicația Charisma4Credit acomodează toată gama de produse de creditare, de la credite de consum sau microcreditare, până la produse de creditare complexe cu garanții colaterale. Este o platformă modernă, ce automatizează toate etapele din procesul de creditare, de la faza de vânzare online sau offline, până la etapa de scoring, contractare și colectare. În prezent, platforma este utilizată de peste 15 companii în România și urmând modelul Charisma Leasing, intenționăm să implementăm soluția la mai multe companii din România, dar să atragem companii și din piețele internaționale, în special din Europa’’ a declarat dl Sorin Petcu, Executive Director, TotalSoft.

Aflată la a XIII-a ediție, Gala Premiilor eFinance este una dintre cele mai prestigioase manifestări anuale dedicate jucătorilor piețelor financiar-bancare și IT&C și premiază performerii, proiectele și produsele care au s-au remarcat în anul precedent în cele două industrii. Printre premianții acestei ediții s-au numărat companii precum Banca Transilvania, Garanti Bank, Kaspersky Lab, ANCOM, Asociaţia Română a Băncilor, Vector Watch, MasterCard, Keba Automation, Ropeco, BCR Bank, ING Bank, sau Allevo.

Pentru a planifica o demonstraţie gratuită a soluţiei puteţi accesa charisma.ro/demo