Noutăți Ultimele știri A XI-a ediție a Galei Premiilor TotalSoft a reunit peste 700 de reprezentanți ai liderilor economiei românești

A XI-a ediție a Galei Premiilor TotalSoft a reunit peste 700 de reprezentanți ai liderilor economiei românești.

A XI-a ediție a Galei Premiilor TotalSoft a reunit peste 700 de reprezentanți ai liderilor economiei românești

Miercuri, 18 noiembrie 2015, TotalSoft a organizat cea de-a XI-a întâlnire anuală cu clienții și partenerii săi de afaceri. Evenimentul a avut loc la Hotel Radisson Blu din București și a reunit peste 700 de participanți, reprezentanți ai mediului de business românesc și internaţional, companii care își gestionează activitatea cu platforma Charisma.

Ediția de anul acesta a fost dedicată clienţilor din comunitatea TotalSoft, cei care contribuie constant la succesul companiei și al produselor sale. Cu această ocazie, au fost premiaţi clienţi din domenii precum financiar-bancar, medical și farmaceutic, telecom, servicii, real estate, retail și agricultură.

Cele 6 categorii de premii ale ediției 2015 au fost:

  • TotalSoft Community - New clients: Ropharma, Ana Holding, Globalworth;
  • Strategic international project: Daimler Mercedes Benz, Orange, Deutsche Leasing International;
  • Key implementation project: Farmexpert, BRD-Groupe Société Générale, RALFI;
  • Key post-implementation project: Telekom, Farmaciile Dona, Carrefour ;
  • Enterprise Project: Regina Maria, MedLife, Agricost – Culita Tarata;
  • Creativity: Agricover, La Fantana, BCR Leasing;

Un alt moment important al serii a fost trecerea în revistă a companiilor care s-au alăturat în 2015 Comunității TotalSoft, prezentarea soluțiilor lansate în acest an, precum și a roadmap-ului platformei Charisma pentru următorii trei ani. Printre noutățile viitoare se află Charisma SaaS și Cloud, Charisma Retail on iOS & Android, Charisma Production Scheduling, New UX for Charisma HCM, New Search Engine for Charisma, Charisma Full Web sau creșterea numărului de utilizatori Charisma pe dispozitive mobile. 

Evenimentul, moderat de îndrăgitul actor Pavel Bartoș, s-a încheiat cu o tombolă cu premii constând în vouchere la Librăriile Cărturești și un concert extraordinar al Deliei Matache.