Noutăți Ultimele știri TotalSoft Services prezentă la seria de evenimente Global Business Services

Știri TotalSoft

Luna aceasta, vom  participa în calitate de Silver Sponsor  la evenimentul “Global Business Services Roadmap” prezentat de Outsource & KPMG.

TotalSoft Services prezentă la seria de evenimente Global Business Services

Luna aceasta, vom  participa în calitate de Silver Sponsor  la evenimentul “Global Business Services Roadmap” prezentat de Outsource & KPMG. Evenimentul va avea loc în data de 28 și 29 aprilie la Stockholm și va marca prima locație dintr-un șir de evenimente care se vor desfășura în patru regiuni.

Evenimentul din regiunea nordică va reuni top managementul companiilor din întreaga lume și, oferind soluții practice organizațiilor,  va permite participanților să afle informații despre ultimele tendințe de pe piața nordică și globală și cum se construiește și menține un model de administrare solid într-un mediu hibrid de livrare a serviciilor.

În calitate de Silver Partner,  vom expune un stand unde participanții vor putea  studia materialele de prezentare a capabilităților companiei.

În scopul extinderii activității noastre în regiunea nordică, vom pune la dispoziție materiale, prezentări ale companiei, demo-uri ale aplicației, video și studii de caz.  Focusul se va pune pe:

  • Modalitățile de creștere a eficienței unei companii prin intermediul serviciilor de outsourcing IT;
  • Posibilitățile de dezvoltare software la cerere, în baza cerințelor clienților;
  • Business Applications dezvoltate pe tehnologii Microsoft
  • Soluții mobile, dezvoltate pe platforme iOS, Android pe Windows Phone platforms

 

„Suntem deosebit de încântați să luăm parte la evenimentul GBS Roadmap deoarece acesta deschide companiei noastre noi perspective în Scandinavia, o regiune de mare interes pentru TotalSoft. Considerăm că este o mare oportunitate de a prezenta  publicului  atât capabilitățile noastre cât și cei 20 de ani de experiență în livrarea soluțiilor software de calitate.” afirmă Hans Kort, International Sales Director, TotalSoft.

 

Volvo Group, Vodafone, Novozymes, GE, UPM sunt câteva dintre binecunoscutele companii care ne vor fi alături la acest eveniment.