Noutăți Ultimele știri TotalSoft este invitat de onoare la conferința de finalizare a proiectului “Centrul Regional de Afaceri Galați”

Știri TotalSoft

Recunoscută pentru vasta experiență în domeniul managementului de proiect, compania TotalSoft a fost invitată și va participa la conferința de finalizare a proiectului "Centrul Regional de Afaceri Galați".

TotalSoft este invitat de onoare la conferința de finalizare a proiectului “Centrul Regional de Afaceri Galați”

Recunoscută pentru vasta experiență în domeniul managementului de proiect, compania TotalSoft a fost invitată și va participa la conferința de finalizare a proiectului "Centrul Regional de Afaceri Galați". Evenimentul este organizat de Hidrotehnica Galați în data de 11 august 2015, ora 11:00, în sala de conferințe Orizont a noului centru de afaceri.
La invitația organizatorilor, Bogdănel Budeanu, directorul diviziei de project management (TotalSoftPM) va susține prezentarea cu tema “Project Success = Business Success: Beneficiar – Antreprenor – Surse de finanțare”.

“Succesul unui proiect depinde de o multitudine de factori, pornind de la sistemul de management de proiect utilizat, resurse, la metodologia de lucru a tuturor părților implicate în derularea lui și până la experiența echipei de planneri în proiecte similare. Doar printr-un management corect al acestor factori, un proiect va avea succesul dorit. Mă bucur să constat interesul tot mai mare al companiilor românești față de relația beneficiar – contractor” declară dl Bogdănel Budeanu, Director TotalSoftPM.

Proiectul "Centrul Regional de Afaceri Galați" dezvoltat de Hidrotehnica Galați a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, axa prioritară 4  “Sprijinirea dezvoltării  mediului de afaceri regional şi local ”.

Activitatea Hidrotehnica Galați include execuția de confecții metalice, producerea și comercializarea materialelor de carieră și balastieră, reparații utilaje autoterestre și navale, precum și întreținerea lucrărilor hidrotehnice existente. Printre lucrările de impact realizate de companie se află: podul peste Dunăre Giurgeni-Vadu Oii, poduri peste Siret la Galați (unul de sosea și unul de cale ferată dublă), Viaductul Catusa-Galati, portul mineralier Galați și portul mineralier Călărași.