Noutăți Ultimele știri TotalSoft oferă, al treilea an consecutiv, consultanță pentru revizia tehnică generală a combinatului Azomureș

Știri TotalSoft

Producătorul de îngrăşăminte pentru agricultură, Azomureş, pregătește revizia tehnică generală a combinatului de la Târgu Mureș și ne-a ales pentru al treilea an consecutiv pentru serviciile de consultanță în management de proiect.

TotalSoft oferă, al treilea an consecutiv, consultanță pentru revizia tehnică generală a combinatului Azomureș

Producătorul de îngrăşăminte pentru agricultură, Azomureş, pregătește revizia tehnică generală a combinatului de la Târgu Mureș și ne-a ales pentru al treilea an consecutiv pentru serviciile de consultanță în management de proiect. Revizia capitală de anul acesta va avea loc în lunile septembrie-octombrie, iar TotalSoft va asigura consultanță în stabilirea și planificarea etapelor proiectului și va urmări încadrarea lui în graficul de oprire – pornire.


În acest moment, revizia se află în faza de pregătire, iar echipa noastră de planneri elaborează metodologia de management de proiect pentru relația beneficiar – contractor, pe baza căreia vor lucra toate companiile participante la proiect.


Pentru derularea proiectului de reviziei tehnică generală, Azomures a creat un centru intern de management de proiect care, alături de echipa de planneri de la TotalSoft, va avea responsabilitatea încadrării în graficul planificat de oprire. Pentru a preîntâmpina orice derapare de la planul de execuție, Azomureș a decis să folosească pentru urmărirea tuturor fazelor proiectului sistemul informatic de project management Primavera.


“Din 2001 și până în prezent, toate platformele petrochimice din România au fost şi sunt în procese de modernizare asistate prin servicii de consultanţă în project management furnizate de noi. Vom pune la dispoziția Azomureș experiența de 20 ani pe care o avem în domeniul de oil& gas și în cel petrochimic, astfel încât proiectul să se încadreze în temen și în buget. Din experiența noastră, o zi de întarziere a unui proiect de acest calibru poate genera pierderi și de 1 mil de euro, și asta doar datorită stagnării activității” Bogdănel Budeanu, TotalSoft PM Director.