Noutăți Ultimele știri TotalSoft, prezență activă în „Stagii pe bune”

Stiri TotalSoft

Sâmbătă, 19 martie 2016, s-a dat startul programului național de stagiatură “Stagii pe Bune”. TotalSoft este partener al evenimentului pentru al  VI-a an consecutiv.

TotalSoft, prezență activă în „Stagii pe bune”

Sâmbătă, 19 martie 2016, s-a dat startul programului național de stagiatură “Stagii pe Bune”. TotalSoft este partener al evenimentului pentru al  VI-a an consecutiv, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din industria IT&C care oferă studenților facultăților de profil stagii de practică platite, desfășurate pe durata verii.

Deschiderea ediției 2016 a programului a avut loc în cadrul celei mai reprezentative facultății pentru domeniul IT, Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București, și s-a bucurat de prezența a 400 de studenți interesați de  programele de internship oferite de companiile de IT.

“Am fost mândru să am alături de mine, la eveniment, mare parte din internii ce ni s-au alăturat anul trecut și de asemeni să văd că la numai o zi de la eveniment o mare parte dintre cei cu care am vorbit au aplicat pentru stagiile oferite de noi. Vom continua să fim prezenți în mediul academic pentru că prin acest program TotalSoft investește nu numai în calitatea oamenilor pe care îi vom avea în echipă ci pe termen lung în calitatea mediului academic (următorul eveniment la care vom participa se va desfășura în cadrul ASE pe 5 aprilie”, Bogdan Mitrofan,  Director HR, TotalSoft.

Am fost prezenți la deschiderea programului cu un stand, cât și cu o prezentare în care am povestit studentilor avantajele programului de internship din TotalSoft .

Compania oferă stagii de internship, care pot fi concretizate ulterior în poziții de juniori, în cele mai căutate departamente ale sale: Charisma ERP, Charisma HCM și TotalSoftServices – divizia de software development.

În urma prezentării de sâmbată, 42 de studenți au aplicat deja pentru 2 poziții de internship în cadrul TotalSoftServices - QA tester și Java Developer. Compania așteaptă ca numărul acestora să crească și mai mult pe măsură ce vor fi organizate și alte evenimente în cadrul proiectului.

Stagii pe Bune 2016 este la a XI-a ediție a programului și este și în acest an programul oficial de stagiatură al celor mai importante centre educaționale IT&C din România: București, Timișoara, Iasi și Cluj.