Noutăți Ultimele știri Cel mai mare și mai modern parc acvatic cu ape geotermale din România va utiliza Charisma

Știri TotalSoft

TotalSoft anunță semnarea unui contract de implementare a soluțiilor Charisma ERP și Charisma HCM cu Therme București, firma care dezvoltă cel mai mare și mai modern parc acvatic cu ape geotermale din România.

Cel mai mare și mai modern parc acvatic cu ape geotermale din România va utiliza Charisma

TotalSoft anunță semnarea unui contract de implementare a soluțiilor Charisma ERP și Charisma HCM cu Therme București, firma care dezvoltă cel mai mare și mai modern parc acvatic cu ape geotermale din România. Situat în zona Corbeanca-Balotești, pe un teren 100.000 de mp, dintre care suprafaţa construită ajunge la 15.000 de mp, parcul are toate  premisele de a fi și cel mai mare proiect de acest gen din Europa.

Pentru exploatarea la maxim a beneficiilor apelor geotermale din zonă, Therme București construiește în interiorul parcului bazine geotermale, de hidromasaj, saune cu aburi, piscine și un lac artificial. Acestea vor funcționa cu ape geotermale bogate în săruri minerale, calciu, magneziu, cupru, zinc și seleniu, ape care ajung la suprafaţă sub formă unui izvor cu temperatura cuprinsă între 20 şi 63 de grade Celsius.

Proiectul Therme este al treilea proiect pe care TotalSoft îl câștigă pe piața serviciilor wellness&spa, după Stejarii Country Club și Casa Noastră Sibiu.