Noutăți Ultimele știri TotalSoft câștigă premiul Active & Happy @ work

Stiri TotalSoft

TotalSoft câștigă premiul Active & Happy @ work în cadrul galei "Wellbeing & Happiness Awards" 

TotalSoft câștigă premiul Active & Happy @ work

În prima parte a lunii decembrie, “Centrul fericirii” a organizat la Hotel Intercontinental din București gala "Wellbeing & Happiness Awards" în cadrul căreia a premiat companii și persoane publice care au contribuit la fericirea / starea de bine a oamenilor în anul 2015. TotalSoft s-a aflat printre câștigătorii serii, fiind premiată la categoria Active & Happy @ work, alături de companii precum Servier Pharma sau Henkel România.

Premiile acordate de “Centrul fericirii”, primul centru de transformare integrativă în care orice om poate să îți îndeplinească un obiectiv personal sau/și profesional, s-au bazat pe un studiu la care au participat 45 de companii care și-au dorit ca angajații lor să se bucure de mai multe momente de sport și relaxare, precum și de oportunităti de dezvoltate personală și implicare activă în comunitate.

Conform rezultatelor studiului, în 2015, principalele servicii oferite de companii angajaților au inclus: evenimente și workshop-uri de dezvoltare personală, programe de coaching, servicii de nutriție și masaj, precum și terapii alternative.