Noutăți Ultimele știri TotalSoft pentru al 12-lea an consecutiv în anuarul “Cei mai mari jucători din economie”

TotalSoft pentru al 12-lea an consecutiv în anuarul “Cei mai mari jucători din economie”

TotalSoft, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), a fost listată de Ziarul Financiar în anuarul de business “Cei mai mari jucători din economie”, secțiunea IT&C. TotalSoft este unul dintre cei mai importanți producători de software din România, fiind prezent în toate cele XII ediții ale catalogului. 

TotalSoft pentru al 12-lea an consecutiv în anuarul “Cei mai mari jucători din economie”

TotalSoft, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), a fost listată de Ziarul Financiar în anuarul de business “Cei mai mari jucători din economie”, secțiunea IT&C. TotalSoft este unul dintre cei mai importanți producători de software din România, fiind prezent în toate cele XII ediții ale catalogului.

Redacția Ziarului Financiar analizează anual evoluția în business a 800 de companii din diverse sectoare de activitate, oferind cititorilor o radiografie exactă și un istoric valoros al mediul de afaceri românesc.

TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, dar și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Clasarea constantă a companiei în ierarhia producătorilor de software, alături de liderii mondiali ai acestei piețe, certifică succesul companiei și al produselor sale.