Noutăți Ultimele știri TotalSoft celebrează excelenţa comunităţii Charisma

Știri TotalSoft

TotalSoft celebrează excelenţa comunităţii Charisma

TotalSoft celebrează excelenţa comunităţii Charisma

În data de 18 noiembrie 2015, ora 19.00, TotalSoft organizează “Gala Premiilor TotalSoft”, un eveniment dedicat premierii excelenţei comunităţii sale de clienți. Mai mult de 500 de invitaţi din România şi străinătate sunt aşteptaţi la Hotel Radisson Blu pentru a participa la premierea rolului lor în dezvoltarea produselor TotalSoft, precum şi susţinerea constantă în realizarea şi consolidarea celei mai mari comunităţi de business din România.  

“Prin intermediul Galei Premiilor TotalSoft, dorim să punem în valoare comunitatea Charisma şi să facilităm conexiuni între membrii ei. Cred că puterea unui produs este dată de comunitatea care îl utilizează și doresc să le multumesc clienților pentru un parteneriat excepțional. Împreună formăm cea mai solidă comunitate de business”, declară Liviu Drăgan, CEO TotalSoft.

Pe lângă ceremonia de înmânare a premiilor, participanţii se vor bucura şi de recitalul unuia dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, Delia.

Comunitatea Charisma este alcătuită din profesioniştii de business care au ales soluţiile software TotalSoft pentru susţinerea afacerii pe care o gestionează. Gala Premiilor TotalSoft este un eveniment public care celebrează viziunea, creativitatea şi performanţa acestei comunităţi.