Noutăți Ultimele știri TotalSoft în finala Romanian Outsourcing Awards for Excellence

Știri TotalSoft

TotalSoft anunță clasarea sa între finaliștii competiției “Romanian Outsourcing Awards for Excellence”, categoria “IT Outsourcing Company of the year”.


TotalSoft anunță clasarea sa între finaliștii competiției “Romanian Outsourcing Awards for Excellence”, categoriaIT Outsourcing Company of the year”.

TotalSoft în finala Romanian Outsourcing Awards for Excellence

TotalSoft anunță clasarea sa între finaliștii competiției “Romanian Outsourcing Awards for Excellence”, categoria “IT Outsourcing Company of the year”. Aflată la prima ediție, competiția este organizată de revista The Diplomat și succede summitului Romanian Outsourcing 2015 desfașurat în luna martie cu scopul de a analizat evoluția sectorului local de outsourcing și soluțiile specifice îmbunătății dezvoltării sale. Gala de premiere va avea loc pe data de 26 mai, la Hotel Intercontinental din București.


TotalSoft concurează la această primă ediție cu un proiect dezvoltat pe tehnologie de ultimă oră pentru Repower, o platformă care integrează soluția Charisma Billing cu un sistem CRM și unul de BI, pentru a satisface nevoi critice, precum gestionarea proceselor de afaceri și de conținut, facturarea, analiza indicatorilor de performanță și simplificarea modalității de interacțiune a utilizatorilor (clienților) cu informațiile.


TotalSoft este una dintre primele companii din România care a furnizat servicii de dezvoltare software la cerere, printr-o divizie dedicată (TotalSoft Services), și are nu mai puțin de 300 de proiecte la activ. De-a lungul celor 20 ani de activitate în domeniul, compania a dezvoltat proiecte extrem de complexe, în special pentru mediul internațional. Printre referințele sale se înscriu proiecte precum: sistemul de calcul al consumului individual de apă și căldură al ISTA (soluție multi-țară), editorul inteligent PhotoBook pe tehnologiei Silvelight (cu peste 4 milioane de utilizatori în toată lumea) sau Sistemul Național de Achiziiții Publice (e-licitatie.ro).

 

Premiile Romanian Outsourcing