Noutăți Ultimele știri TotalSoft concureaza la European Business Awards

Știri TotalSoft

TotalSoft se pregătește pentru European Business Awards, eveniment sponsorizat de Comisia Europeană.

TotalSoft concureaza la European Business Awards

TotalSoft se pregătește pentru European Business Awards, eveniment sponsorizat de Comisia Europeană.


TotalSoft va participa la categoria „The UKTI Award for Innovation,  înțelegând importanța inovației ca strategie ce influențează dezvoltarea permanentă a businessului.

Andreea Pleșea, director departament Charisma Business Applications în cadrul TotalSoft afirmă: „Suntem încântați de faptul că jucăm un rol activ în cea mai puternică competiție de business din Europa. European Business Awards este recunoscută ca fiind o oportunitate de expunere a celor mai dinamice companii din Europa."

Mai mult, TotalSoft va concura alături de alte companii europene la categoriile Companii cu cifra de afaceri de pana la 25 mil. Euro si Customer Focus. Produsele și serviciile TotalSoft, atenția acordată tehnologiei și inovației, precum și orientarea către client  sunt punctele forte ale companiei în acestă competiție europeană.

Despre European Business Awards
La European Business Awards au acces companii de toate dimensiunile  din toate industriile. Acestă competiție internațională recunoaște și premiază excelența, cele mai bune practici și inovația.

Programul European Business Awards servește trei obiective în sprijinul comunităţii de afaceri din Europa:
•    Furnizează exemple la care comunitatea de afaceri poate să aspire
•    Recunoaşte şi susţine succesul individual şi la nivel de organizaţie
•    Furnizează o platformă activă pentru dezbateri

Susținut încă de la începuturile sale de promoterul și sponsorul principal RSM International, a șaptea  rețea de audit, taxe și consultanță ca mărime din întreaga lume care are  o prezență majoră în Europa, European Business Awards a fost creat pentru a recunoaște și premia excelența, cele mai bune practici și inovația în comunitatea europeană de business.