Noutăți Ultimele știri TotalSoft se alătură United Way România și campaniei de responsabilitate socială “Schimbarea începe cu noi!”

Stiri TotalSoft

TotalSoft se alătură United Way România și campaniei de responsabilitate socială “Schimbarea începe cu noi!” pentru a contribui, prin donații și voluntariat, la educația tinerei generații.

TotalSoft se alătură United Way România și campaniei de responsabilitate socială “Schimbarea începe cu noi!”

TotalSoft se alătură United Way România și campaniei de responsabilitate socială “Schimbarea începe cu noi!” pentru a contribui, prin donații și voluntariat, la educația tinerei generații. Doar implicându-ne, ne asigurăm că tot mai mulți copii, indiferent de situația materială a părinților, au acces la o educaţie de calitate. De aceea, echipa TotalSoft susține și încurajează implicarea în programele United Way România. 

United Way România este o organizație independentă, condusa de voluntari locali, parte dintr-o rețea de 3.000 de organizații United Way existente în 45 de țări ale lumii. Scopul acesteia este strângerea unor fonduri pentru accesul la educație al copiilor care provin din familii cu o situație financiară precară, persoane cu handicap, vârstnici care nu se mai pot ajuta, copii bolnavi și/sau provenind din familii foarte sărace, victime ale violenței domestice etc.

Prin proiectele derulate, United Way își propune ca în următorii 2 ani să ofere ajutorul necesar  integrării a 4200 de copii din familii sărace sau centre de plasament în școală și în grădiniță. De asemenea, peste 5000 de tineri spitalizați vor fi inclusi în programe educative și de terapie prin artă.  

4 motive pentru care să-i sprijinim pe CEI CARE NU AU prin United Way (unitedway.ro): 

1. Avem garanția că banii donați, oricât de puțini, ajung acolo unde este mai mare nevoie de ei. 

2. Putem ajuta acele persoane care au nevoie și care nu ar ieși niciodată în stradă să ceară. 

3. Organizațiile neguvernamentale știu să dezvolte proiecte prin care problemele acestor categorii se rezolvă, sau cel putin se ameliorează.  

4. United Way monitorizeaza și se asigură că banii sunt cheltuiți conform celor planificate, pentru beneficiari, și ne ține la curent cu ce se întamplă. În aceste acțiuni de monitorizare sunt implicați oameni de la companiile partenere.


Fiecare dintre noi poate contribui cu timp și/sau bani în această acțiune. Este decizia noastră cum, cu cât sau dacă ne implicăm.

DONEAZĂ. FII VOLUNTAR. ACTIONEAZĂ ACUM.