Noutăți Ultimele știri TotalSoft susţine schimbul de experienţă între dezvoltatorii de software prin platforma RepublicA

Stiri TotalSoft

RepublicA, platforma online dedicată comunitatii dezvoltatorilor de software de pretutindeni, a organizat prima întâlnire offine a acestora - Meetups.  Evenimentul a avut loc la sediul nostru, fiind o iniţiativă a colegilor din departamentul de dezvoltare software (TotalSoft Services). 

TotalSoft susţine schimbul de experienţă între dezvoltatorii de software prin platforma RepublicA

RepublicA, platforma online dedicată comunitatii dezvoltatorilor de software de pretutindeni, a organizat prima întâlnire offine a acestora - Meetups. Evenimentul a avut loc la sediul nostru, fiind o iniţiativă a colegilor din departamentul de dezvoltare software (TotalSoft Services).
Scopul întâlnirii a fost schimbul de experienţe tehnice între specialiştii noştri şi alţi dezvoltatori de software. Obiectivul RepublicA este să pună la dizpoziţia utilizatorilor informaţii utile cu privire la ultimele tehnologii folosite în dezvoltarea software şi să găsească soluţii pentru erorile tehnice descoperite.
RepublicA este o platformă care centralizează experienţele teoretice şi practice ale membrilor săi, precum şi materialele de training create de angajaţii diviziei TotalSoft Services.
În cadrul RepublicA, utilizatorii găsesc forumuri pentru discuţii privind cunoştinţele tehnice menite să îi ajute să identifice mai uşor ceea ce caută. Comunitatea este un mediu propice pentru participarea la discuţii şi la webinariile organizate lunar, coordonate de experţii din echipa TotalSoft Services.
TotalSoft a creat iniţial RepublicA în scopuri interne dar, în urma succesului de care s-a bucurat, a decis extinderea acesteia la nivel internaţional, precum şi organizarea unor întâlniri periodice.