Noutăți Ultimele știri Ziarul Financiar: "TotalSoft - cea mai de succes poveste din IT-ul romanesc”

Ziarul Financiar: "TotalSoft - cea mai de succes poveste din IT-ul romanesc”

În cadul evenimentului “Top Tranzacții 2016” care a avut loc
luni, 17 aprilie la Hotel Sheraton din București, Ziarul Financiar a acordat companiei TotalSoft distincția “ Cea mai de succes poveste din IT-ul românesc”. 

Ziarul Financiar: "TotalSoft - cea mai de succes poveste din IT-ul romanesc”

În cadrul evenimentului “Top Tranzacții 2016” care a avut loc luni, 17 aprilie la Hotel Sheraton din București, Ziarul Financiar a acordat companiei TotalSoft distincția “ Cea mai de succes poveste din IT-ul românesc”.

“Ne onorează decizia Ziarului Financiar de a premia peformanța companiei TotalSoft. Este o recunoaștere atât a produselor care ne-au promovat ca lider de piață pentru soluții informatice de business pe plan local, precum si a modului în care am reușit să administrăm și să promovăm expertiza locală la nivel internațional. TotalSoft reprezintă un succes românesc ce demonstrează că România nu exportă doar resurse umane pentru suport și dezvoltare software, ci poate exporta produse informatice la standarde internaționale, utilizate de companii internaționale”, Sorin Petcu, Sales&Marketing Director.

Premierea a avut loc la finalul unui eveniment în cadrul căruia redacția Ziarului Financiar a analizat piața tranzacțiilor din România alături de reprezentanții unor companii precum Deloitte România, Reff și Asociații, David & Baias, Resource Partners, Oresa Ventures, Capital Partners sau NNDKP.