Soluţii Linii de business Healthcare

Healthcare

Soluţiile software pentru profesioniştii din domeniul medical facilitează îmbunătăţirea performanţei şi calităţii serviciilor oferite. 

Soluții software pentru domeniul medical

În prezent, industria farmaceutică cunoaște schimbări importante. Gestionarea eficientă a costurilor, conformarea la noi regulamente şi consolidarea experienţei pacienţilor sunt doar câteva dintre zonele care beneficiază de Soluțiile Charisma pentru spitale, clinici si cabinete medicale, laboratoare, centre de imagistică şi farmacii.

Soluţia Charisma include soluţii bazate pe cele mai recente tehnologii, care au permis derularea unor proiecte impresionante. Furnizori renumiţi precum Medicover, Synevo, Euroclinic sau Institul Oncologic Bucureşti utilizează soluţiile TotalSoft pentru a studia fluxul pacienţilor sau cerinţele de personal.  

TotalSoft asigură consultanţă, management de proiect, dezvoltare de software customizat, integrare de sistem, suport operaţional şi cursuri de instruire. Toate aceste servicii IT sunt oferite la pachet cu produsele software Charisma pentru a oferi clienţilor o soluţie medicală complete şi eficientă.


Module Software pentru HEALTHCARE


Charisma ERP Core
Charisma ERP Core vezi detalii
Clinică
Clinică vezi detalii
Laborator
Laborator vezi detalii
Stomatologie
Stomatologie vezi detalii