Soluţii Industrii Construcții și proiectare

Planificare, bugetare și execuție

Indiferent de evoluția economică, sectorul construcțiilor depinde fundamental de planificare, bugetare și execuție exemplară la orice stadiu al proiectului. Coordonarea tuturor activităţilor asociate construcțiilor și proiectării necesită un sistem informatic complex, care să permită şi integrarea cu soluţii avansate de project management.

Soluții software pentru construcții și proiectare

Charisma pentru Construcţii – un instrument puternic şi complex

Cinci dintre primele şapte companii de construcţii româneşti utilizează Charisma ERP pentru construcţii. Pe lângă soluţia ERP, suita Charisma oferă un set complet de aplicaţii software pentru constructii şi proiectare puternice, robuste, testate şi unanim apreciate de către cei mai mari jucători din România.


Abordare 360

Clienții TotalSoft din domeniul construcțiilor beneficiază de o abordare 360 a afacerii din perspectiva soluțiilor utilizate. Fiecare linie de afaceri din cadrul unei companii iși găsește un suport constant în soluțiile TotalSoft - CRM, managementul documentelor, management de proiecte, colectarea debitelor, business intelligence, managementul resurselor umane fiind doar câteva dintre acestea.


Brandul Charisma s-a impus rapid în sectorul construcţiilor, deoarece soluţia de management de resurse de întreprindere este singurul sistem informatic din România care include, în mod nativ, un element esenţial pentru construcţii – modulul de project management. Aceasta este motivul pentru care Charisma a cucerit companii de top din construcție şi proiectare. 


Module ale soluției software pentru construcții și proiectare

Charisma ERP
Charisma ERP vezi detalii
Charisma HCM
Charisma HCM vezi detalii
Business Intelligence
Business Intelligence vezi detalii
Achiziții & Cost Control
Achiziții & Cost Control vezi detalii
Self Service Portals
Self Service Portals vezi detalii
Mobility
Mobility vezi detalii
Intranet
Intranet vezi detalii
Document Management
Document Management vezi detalii
Warehouse Management
Warehouse Management vezi detalii
Portfolio Management
Portfolio Management vezi detalii
Managementul Flotelor
Managementul Flotelor vezi detalii
Primavera
Primavera vezi detalii