Soluţii Industrii Servicii

Customer Service și Tehnologie

Sectorul serviciilor pune în centrul activității, indiferent de domeniu - hotelier, telecom, curierat, nevoile în continuă schimbare ale clienților finali. Serviciile pentru clienți (customer service) și tehnologia sunt ingredientele unei afaceri de succes în acest sector. Companiile din servicii au nevoie de sisteme informatice robuste, de baze de date unice și de posibilităţi de prelucrare rapidă a informaţiilor.

Soluții software pentru sectorul servicii

Soluții tehnice avansate Charisma 

CRM, Office Automation sau Automatizarea forței de vânzări mobile sunt doar câteva seturi de intrumente dedicate Sectorului Serviciilor prin care TotalSoft și-a consolidat poziția de piață și a câștigat încrederea jucătorilor cheie din acest domeniu. Fie că este vorba de urmărirea proiectelor, de eficientizarea resurselor implicate în executarea lor, sau de gestiunea relaţiilor cu clienţii, firmele de orice dimensiune din sectorul serviciilor își găsesc rezolvare la problemele specifice activității de zi cu zi prin soluțiile TotalSoft. 


Managementul resurselor umane pentru servicii de calitate 

Pentru a furniza servicii de calitate, firmele din acest sector primesc de la TotalSoft, pe lângă soluțiile de self service, comerț on-line şi control costuri, management proiecte și soluţii eficiente de management al resurselor umane. Prin intermediul Charisma HCM, clienții TotalSoft au acces la o soluţie software formată din module care acoperă în totalitate problematicile esențiale din domeniul resurselor umane.


Module ale soluției software pentru sectorul servicii

Charisma ERP
Charisma ERP vezi detalii
Business Intelligence
Business Intelligence vezi detalii
Charisma HCM
Charisma HCM vezi detalii
Achiziții & Cost Control
Achiziții & Cost Control vezi detalii
Self Service Portals
Self Service Portals vezi detalii
Mobility
Mobility vezi detalii
Intranet
Intranet vezi detalii
Document Management
Document Management vezi detalii
Managementul Flotelor
Managementul Flotelor vezi detalii
Collection
Collection vezi detalii
Contract Management
Contract Management vezi detalii