Despre noi

Despre TotalSoft

Noi rezolvăm problemele în afaceri. De fapt, procedăm astfel de mai bine de 25 de ani, iar acest lucru merge dincolo de soluțiile software. Pentru fiecare industrie și etapă, noi oferim soluții software potrivite, căci succesul tău reprezintă afacerea noastră. Companii de top din întreaga lume apelează la TotalSoft atunci când au nevoie de o infrastructură software care să genereze productivitate, eficiență și optimizare.

Despre noi

Toate companiile știu CE fac și majoritatea știu CUM fac asta. Însă foarte puține organizații știu DE CE fac ceea ce fac.

De peste 25 de ani, TotalSoft se ghidează după un scop, un DE CE clar: să construiască soluții care îi sprijină pe clienți, să ofere noi tipuri de valoare pe piață, să creeze o nouă traiectorie de creștere pentru afacerile lor.

Astfel, începând cu 1994, TotalSoft a inovat constant, s-a adaptat și a dezvoltat noi soluții care au facut posibile poveștile de succes ale celor mai mari companii din România. Democratizarea tehnologiei a devenit viziunea cu care țintește spre pionierat în furnizarea de soluții care susțin digitalizarea și automatizarea experiențelor de mâine ale clienților din industriile noastre strategice.

În prezent, TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa de Est și Centrală, are o echipă de peste 500 de specialiști și proiecte în 45 de țări, pe patru continente.

TotalSoft este furnizorul preferat de soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft,
Charisma ERP și Charisma HCM, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 35 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 90.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia.

Pentru mai multe informații, puteți accesa: charisma.ro și logo.com.tr/en

Istoric

Istoric

Un parcurs remarcabil de la o firmă românească de producție și distribuție la un grup creator de soluții globale.

Afla mai multe
Responsabilitate

Responsabilitate

TotalSoft are un rol multidimensional. De peste 25 de ani investeşte în inovație, calitate şi performanță.

Afla mai multe
Parteneri

Parteneri

Oferim un suport real în valorificarea oportunităţilor: programe de educare, servicii de consultanţă şi implementare.

Afla mai multe
Management

Management

O echipă de management formată din specialiști cu competențe multiple, animați de același valori și obiective.

Afla mai multe
Certificări

Certificări

Certificările TotalSoft sunt garanția calității și a performanței de top a produselor și serviciilor oferite clienților.

Afla mai multe
Premii

Premii

Premiile obținute sunt o recunoștere a profesionalismului specialiștilor din compania TotalSoft.

Afla mai multe
Prezență internațională

Prezență internațională

Prin intermediul produselor şi serviciilor oferite, suntem prezenți în 45 de ţări din întreaga lume.

Afla mai multe

Viziune

Ne imaginăm o lume în care tehnologia este în slujba celor mulți și care face posibile poveștile de mâine.  Credem în democratizarea tehnologiei. Viziunea noastră este să devenim un brand global: pionieri în furnizarea de soluții care susțin digitalizarea și automatizarea experiențelor de mâine ale clienților din industriile noastre strategice.