Despre noi

Despre TotalSoft

Noi rezolvăm problemele în afaceri. De fapt, procedăm astfel de mai bine de 20 de ani, iar acest lucru merge dincolo de soluțiile software. Pentru fiecare industrie și etapă, noi oferim soluții software potrivite, căci succesul tău reprezintă afacerea noastră. Companii de top din întreaga lume apelează la TotalSoft atunci când au nevoie de o infrastructură software care să genereze productivitate, eficiență și optimizare.

Despre noi

TotalSoft este un creator global de soluții software de afaceri. De peste 20 de ani și pe baza a peste 120 de aptitudini tehnologice, TotalSoft sprijină companii din întreaga lume să atingă cea mai înaltă performanță în domeniul lor.

Compania este formată dintr-o echipă dinamică de profesioniști ce utilizează cele mai bune practici în implementarea, integrarea și personalizarea soluțiilor software.

Evoluția sa, de la o firmă cu 6 angajați în 1994 la o organizație multinațională, se bazează pe o îmbinare de succes a talentului cu munca de echipă.

Astăzi, TotalSoft este o companie românească cu prezență globală și implementări de succes în diverse industrii din peste 35 de țări.

Companiile de top ale lumii caută productivitatea, eficiența și optimizarea activității lor și se îndreaptă către TotalSoft pentru a construi infrastructura software de business la nivel global.

Istoric

Istoric

Un parcurs remarcabil de la o firmă românească de producție și distribuție la un grup creator de soluții globale.

Afla mai multe
Management

Management

O echipă de management formată din specialiști cu competențe multiple, animați de același valori și obiective.

Afla mai multe
Responsabilitate

Responsabilitate

TotalSoft are un rol multidimensional. De peste 20 de ani investeşte în inovație, calitate şi performanță.

Afla mai multe
Parteneri

Parteneri

Oferim un suport real în valorificarea oportunităţilor: programe de educare, servicii de consultanţă şi implementare.

Afla mai multe
Asociații

Asociații

TotalSoft s-a alăturat asociațiilor din piețele în care activează și contribuie la dezvoltarea bunelor practici în industria IT.

Afla mai multe
Certificări

Certificări

Certificările TotalSoft sunt garanția calității și a performanței de top a produselor și serviciilor oferite clienților.

Afla mai multe
Premii

Premii

Premiile obținute sunt o recunoștere a profesionalismului specialiștilor din compania TotalSoft.

Afla mai multe
Comunitate

Comunitate

O comunitate creată natural, din necesitatea adoptării unor soluții software performante.

Afla mai multe
Prezență internațională

Prezență internațională

Prin intermediul produselor şi serviciilor oferite, suntem prezenți în peste 35 de ţări din întreaga lume.

Afla mai multe

Viziune

Prin consolidarea poziției de lider al producătorilor de software din România și Europa Centrală, vrem să oferim valoare adăugată clienților noştri, modele de business și produse software puternice, la cele mai înalte standarde internaționale.