Despre noi Prezență internațională

Prezență internațională

Prezenţa globală în toate pieţele actuale şi potenţiale reprezintă un element esenţial al strategiei de business. Suntem prezenţi în toate regiunile în care activează clienţii noştri, astfel încât să putem răspunde cât mai eficient posibil nevoilor lor. Acoperirea geografică ne permite să identificăm și să răspundem rapid la noile tendințe și oportunități.

TotalSoft este o companie cu sediul central în România, iar prin intermediul implementărilor soluțiilor noastre suntem prezenţi în 45 de țări, acoperind industrii diverse. 

TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în verticale precum bancar, servicii financiare, asigurări-brokeraj, distribuţie, retail, medical, farmaceutic, utilităţi, construcţii, proiectare, producţie, servicii sau administraţie publică.

70% din soluţille TotalSoft se bucură de prezenţă internaţională, exporturile generând o treime din veniturile înregistrate de companie.

Companii de renume precum Raiffeisen Leasing, Deutsche Leasing sau BNP Paribas au ales TotalSoft, unele dintre acestea declarând Charisma Leasing Management soluție standard de grup.

Peste 1,000 de clienti

Peste 1,000 de clienti

Experiență în 11 industrii

Experiență în 11 industrii

Implementări în 45 de țări pe 4 continente

Implementări în 45 de țări pe 4 continente

25 de ani de expertiză

25 de ani de expertiză

Află mai multe despre TotalSoft, creator global de soluții software de business.