Despre noi Responsabilitate

Responsabilitate Socială

TotalSoft nu are doar un rol în faţa clienţilor, furnizorilor sau angajaţilor săi, ci şi a comunităţii şi mediului înconjurător.  De peste 25 de ani, investeşte în iniţiative cu impact social.

TotalSoft înțelege deplin rolul multidimensional pe care o organizaţie trebuie să și-l asume în societate.

Prin implicarea în diverse proiecte, TotalSoft reușește să fie un bun exemplu pentru comunitate. Programele sale de CSR implică susţinerea iniţiativelor culturale, educative, de protecţie a mediului, donații pentru copiii defavorizați social, precum și recunoașterea excelenței în diverse domenii.

Investim în educație

Susținem desfășurarea concursului anual național InfoEducație, Tabăra Gălăciuc, județul Vrancea, care se adresează liceenilor talentaţi şi interesaţi de dezvoltarea aptitudinilor în domeniul aplicaţiilor informatice;

Ne implicăm în donarea de computere elevilor care nu dispun de resurse financiare, inițiativă încurajată de managementul companiei prin implicare directă.

Ne-am alăturat efortului United Way România și campaniei "Schimbarea începe cu noi" pentru a contribui, prin donații și voluntariat, la educația tinerei generații. Doar implicându-ne, ne asigurăm că toți copiii, indiferent de situația materială a părinților, au acces la o educaţie de calitate.Te încurajăm să te implici și tu, să sprijinim împreună programele United Way România. DONEAZĂ. FII VOLUNTAR. ACȚIONEAZĂ ACUM.

Investim în cultură

Susținem proiecte inițiate de Asociaţia Scriitorilor Bucureşti împreună cu alte organizaţii, precum Euro Culturart şi Uniunea Scriitorilor din România.

Premiem promotori ai culturii – în 2010, Dan Mircea Cipariu a primit premiul “Cea mai spirituală personalitate non-IT” în cadrul evenimentului anual Zilele TotalSoft.

Ne implicăm în promovarea proiectelor multiart - Maratonul de Poezie și Jazz.

Investim în performanță

Premiem rezultatele deosebite:

  • Începând din 2006, TotalSoft sprijină expediţiile lui Alex Găvan, unul din alpiniștii de top ai României la altitudine extremă. Alex îşi propune să urce cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri ale lumii fără oxigen suplimentar şi fără şerpaşi. Până acum, aplinistul român a atins șase dintre aceste vârfuri, dintre care trei au reprezentat Prima Ascensiune Românească: Shisha Pangma (8027m) în 2013; Makalu (8463m) în 2008; Gasherbrum I (8068m) în 2007. Cucerirea vârfurilor Broad Peak (8047m) în 2014; Manaslu (8156m) în 2011; Cho Oyu (8201m) în 2006 a marcat a doua ascensiune românească.

  • 2010 - Andrei Purice, elev în clasa a X-a la  Colegiul Naţional „I. L. Caragiale” din Ploieşti, medaliat cu aur la Olimpiada Balcanică de Informatică în octombrie 2010 a primit premiul “Cea mai promițătoare tânără speranță a IT-ului românesc” în cadrul evenimentului Zilele TotalSoft.

Investim în viitor

Am fost prezenţi la Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea programelor Salvaţi Copiii. TotalSoft a donat banii licitaţi pentru unul dintre cei 23 de brăduţi creaţi în exclusivitate de designeri şi copii de la Salvaţi Copiii;


Organizăm campanii de donație: "Și pentru noi începe școala" și "Fii și tu Mos Crăciun", prin care se colectează haine, cărţi, aparate electrocasnice, rechizite şi jucării.

Investim în mediu

Ne implicăm în programe de reciclare a hârtiei şi cartonului, în parteneriat cu “Copacul de Hârtie”, sau în programe de colectare deșeuri împreună cu “Let’s Do It România”.

Dezvoltăm programe interne centralizate pe reciclare în parteneriat cu administraţia clădirii de birouri de clasă A în care TotalSoft își are sediul central.

Reciclăm consumabilele pentru imprimante, proiect derulat împreună cu EDEFAU TECHNIK – suplimentar, toate veniturile obţinute din această activitate merg în favoarea Asociaţiei Pavel, ”Asociaţia Părinţilor cu Copii Bolnavi de Cancer”.

Află mai multe despre TotalSoft, creator global de soluții software de business.