Noutăți Ultimele știri 12 din primele 20 cele mai mari companii din România lucrează cu soluții de business dezvoltate de TotalSoft

Știri TotalSoft

TotalSoft este partener de încredere pentru mai mult de 1000 de companii, dintre care 12 sunt în primele 20 cele mai mari companii din România.

12 din primele 20 cele mai mari companii din România lucrează cu soluții de business dezvoltate de TotalSoft

Cele mai mari 20 de companii din România au avut anul trecut o cifră de afaceri de 146 mld. lei (33 mld. euro), în creştere cu 4% faţă de 2013, rezultat care reprezintă 12% din businessul total al firmelor locale, arată un top realizat de Ziarul Financiar pe baza datelor de la Registrul Comerţului şi din anuarul „Cei mai mari jucători din economie“.
Dintre acestea, 12 companii utilizează soluții de business dezvoltate de TotalSoft, soluții dedicate managementului relației cu clienții, resurse umane și salarizare, business intelligence, eProcurement sau managementul talentelor. Printre acestea se numără Automobile-Dacia, OMV Petrom, Rompetrol, Carrefour, Auchan sau Orange.


top companii 
Sursa: Ziarul Financiar


TotalSoft este partener de încredere pentru mai mult de 1000 de companii, reunind practic cea mai mare bază de clienți din sectorul Medium-Large Enterprise din România.