Noutăți Ultimele știri Grupul Prefab extinde colaborarea cu TotalSoft prin implementarea Charisma ERP

Știri TotalSoft

Prefab, cel mai mare producător și furnizor național de BCA, a luat decizia extinderii parteneriatului cu TotalSoft prin implementarea unei soluții integrate, cu componente ERP, urmărirea și gestionarea producției și analize operaționale și manageriale. 


Grupul Prefab extinde colaborarea cu TotalSoft prin implementarea Charisma ERP

Astfel, după succesul implementării Charisma HCM în anul 2012, TotalSoft va oferi grupului Prefab alte două produse de referință aflate în portofoliul său, Charisma ERP și Charisma Analyzer, devenind principalul furnizor de software al companiei.

Prin implementarea produselor TotalSoft, Prefab urmărește o eficientizare a activității de producție,  urmărirea în timp real a costurilor, precum și îmbunătățirea activității de raportare la nivel operațional  și managerial. 

“Investiția majoră realizată în modulul de Producție al Charisma ERP, în special în zona de raportare, planificare și aprovizionare automată, a condus la câștigarea unui număr tot mai mare de proiecte din această verticală. Mă bucur să constat procuparea companiilor pentru analiză și raportare zilnică, dovadă a maturității și strategiei de business” spune Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.    

Charisma oferă soluţii software pentru producţie avansată, special proiectate pentru a răspunde cerinţelor celor mai pretenţioşi producători din România: producţie pe comandă (serie mică), producţie pe stoc (serie mare) sau producţie de unicate, producţie de tip asamblare (WorkShop) sau producţie de tip flux de procese (Workflows).

TotalSoft ocupă de cinci ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții informatice de tip ERP din România și locul 2 în verticala de producție.