Noutăți Ultimele știri TotalSoft devine membru al Asociaței Daneze de IT

Știri TotalSoft

TotalSoft, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții software din Europa Centrală și de Est, anunță încheierea unui parteneriat cu Asociația Daneză de IT.

TotalSoft devine membru al Asociaței Daneze de IT

TotalSoft, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții software din Europa Centrală și de Est, anunță încheierea unui parteneriat cu Asociația Daneză de IT.

Cu aproximativ 300 companii IT membre, Asociația Daneză de IT este principalul reprezentant independent al comunității de business și IT din Danemarca. În urma aderării la asociație, TotalSoft are acces la toți membrii acesteia și se poate implica activ, având ca obiectiv îmbunătățirea cadrului de afaceri pentru membrii săi.

Având o prezență activă în Asociația Daneză de IT, atingem unul din obiectivele cheie ale companiei, adică expunerea internațională pe piața din Scandinavia. Apartenența la acestă asociație ne aduce numeroase beneficii precum networking, schimb de păreri si oportunități de bune practici, dar și competențe locale”, Hans Kort, International Sales Director al TotalSoft.            

Pe de-o parte, TotalSoft susține companii multinaționale precum Deutsche Leasing, Raiffeisen Leasing si BNP Paribas, care au ales Charisma Leasing Management ca soluție de grup și cu care lucrează în mai multe țări. Pe de altă parte, prin divizia de dezvoltare software, TotalSoft furnizează servicii inovatoare și aplicații de business dezvoltate pe tehnologii Microsoft. Toate aplicațiile sunt concepute să răspundă nevoilor pieței internaționale și sunt utilizate de companii precum Mercedes-Benz, OMV sau Genpact.

„Ne bucură faptul că TotalSoft a ales sa ne devină partener, vizând astfel extinderea pe piața scandinavă. Astfel, TotalSoft va beneficia de o rețea de IT-Business unică, rezultate, consiliere juridică gratuită, precum și de avantaje profitabile”, precizează Bjørn Borre, consultant șef al Asociației Daneze de IT.