Noutăți Ultimele știri TotalSoft Services explorează noi oportunități în zona DACH

Știri TotalSoft

TotalSoft Services, divizia de dezvoltare software a TotalSoft, s-a alăturat din luna aprilie 2015 Asociației Germane de Outsourcing, o rețea de profesioniști și organizații de outsourcing din Germania, Austria și Elveția.

TotalSoft Services explorează noi oportunități în zona DACH

TotalSoft Services, divizia de dezvoltare software a TotalSoft, s-a alăturat din luna aprilie 2015 Asociației Germane de Outsourcing, o rețea de profesioniști și organizații de outsourcing din Germania, Austria și Elveția. Asociația pune la dispoziția țărilor din zona DACH date despre destinațiile de outsourcing și promovează transferul de cunoștințe globale prin colectarea și distribuirea informațiilor privind cele mai bune practici ale furnizorilor de servicii din întreaga lume.

 

„Considerăm că apartenența la Asociația Germană de Outsourcing va susține procesul de generare de noi oportunități de business în regiunea DACH. TotalSoft are o vastă experiență cu clienți germani care au ales Charisma Leasing, iar acum sperăm să ne crească vizibilitatea și în zona serviciilor de outsourcing IT” – a precizat Hans Kort, International Sales Director of TotalSoft.

TotalSoft Services este divizia de dezvoltare software și outsourcing IT, din  București, România. Având un număr mare de experți în IT, divizia oferă servicii IT complete precum dezvoltare software la cerere.

Asociația Germană Austriacă și Elvețiană de Outsourcing intenționează să faciliteze un schimb sustenabil de informații și păreri între proprietarii de afaceri, furnizorii de servicii, consilieri, furnizori de soluții, universități, sectorul public, instituții și alte organizații.

Asociația susține și inițiază dialogul între toate părțile, pune la dispoziție informații relevante despre piață și facilitează cooperarea în afaceri. Scopul său este acela de a încuraja schimbul de cunoștințe esențiale între toți jucătorii pe piață implicați. Asociația Germană de Outsourcing numără peste 11,000 factori de decizie și directori în țările DACH, în timp ce la nivel global, deține o vastă rețea de parteneriate cu experții independenți, organizații și parteneri de afaceri.