Noutăți Ultimele știri TotalSoft în finala „Gala Capital – Premiile Industriei Românești”

Știri TotalSoft

TotalSoft anunță clasarea sa între finaliștii evenimentului “Gala Capital - Premiile Industriei Românești”, categoria “Cea mai bună companie din sectorul IT”.

TotalSoft în finala „Gala Capital – Premiile Industriei Românești”

TotalSoft anunță clasarea sa între finaliștii evenimentului “Gala Capital - Premiile Industriei Românești”, categoria “Cea mai bună companie din sectorul IT”. Competiția este organizată de revista Capital și promovează cele mai performante companii care au avut rezultate sau inițiative remarcabile în anul precedent. Gala de premiere va avea loc pe data de 7 iulie, la Hotel Hilton din București. 


Revista Capital a analizat 8 industrii (IT, auto, mobilă, industria ușoară, alimentară, industria grea, energetică, chimică și a materialelor de construcții), pentru fiecare dintre ele efectuând un top 10 al celor mai performante companii. Alături de TotalSoft, au intrat în finală companii de top care utilizează produsele Charisma, precum Continental Automotive, Automobile Dacia, Ikea, Pandora Prod, Sorste Grup, Albalact, Danone, Rompetrol, Adrem Invest sau Romelectro.


Pentru a desemna câştigătorii premiilor, redacția Capital a analizat rezultatele financiare ale companiilor, dar şi alte elemente relevante pentru performanţa acestora. S-a ţinut cont de rezultatele înregistrate anul trecut, luând în considerare evoluţia unor indicatori precum profitul net, rezultatul operaţional, activele totale sau cote de piaţă. Investiţiile realizate de companii au fost evaluate nu doar prin prisma mărimii acestora, ci şi a capacităţii de a crea locuri de muncă, de a transmite efecte pozitive mai departe în economie.