Noutăți Ultimele știri TotalSoft nominalizată la Cannes pentru premiul “Best Enterprise”

Știri TotalSoft

18 August 2015


Europe Business Assembly, organizatorul forumului The Prime Business Destination care va avea loc la Cannes, Franța, a nominalizat TotalSoft pentru premiul “Best Enterprise”.

TotalSoft nominalizată la Cannes pentru premiul “Best Enterprise”

Europe Business Assembly, organizatorul forumului The Prime Business Destination care va avea loc la Cannes, Franța, a nominalizat TotalSoft  pentru premiul “Best Enterprise”. Ceremonia de premiere va avea loc pe 12 octombrie, în cadrul unui eveniment festiv intitulat The European Awards Night.

Prin această nominalizare,  Europe Business Assembly include TotalSoft în rândul comunității de business globale confirmând poziția companiei pe piața furnizorilor de software de business cu prezența la nivel mondial.

Ceremoniile internaționale organizate de Europe Business Assembly se desfășoară în locații prestigioase și premiază cei mai importanți reprezentanți ai mediului de afaceri, cultural și științific la nivel global.  Nominalizările se fac pe baza rezultatelor obținute de organizații în cadrul competițiilor profesionale naționale și internaționale, precum și a rezultatelor profesionale.

Europe Business Assembly (EBA), Oxford, Marea Britanie este o corporație independentă care dezvoltă colaborări economice, sociale și umanitare. În calitate de organizație non-guvernamentală, EBA promovează cele mai moderne experiențe și practici economice, precum și consolidarea relațiilor educaționale, culturale și științifice.