Noutăți Ultimele știri Cel mai mare și mai modern centru de relaxare și distracție bazat pe ape geotermale din Europa utilizează soluțiile Charisma de la TotalSoft

Stiri TotalSoft

TotalSoft anunță implementarea soluțiilor Charisma ERP și Charisma HCM, soluții software de top destinate managementului financiar-contabil și de resurse umane, la Therme București.

Cel mai mare și mai modern centru de relaxare și distracție bazat pe ape geotermale din Europa utilizează soluțiile Charisma de la TotalSoft

București, 2 martie 2016

TotalSoft anunță implementarea soluțiilor Charisma ERP și Charisma HCM, soluții software de top destinate managementului financiar-contabil și de resurse umane, la Therme București. Proiectul, semnat în luna august 2015, face parte din investiția totală de 50 mil Euro pe care Therme București a realizat-o pentru construcția și deschiderea celui mai mare complex de wellness și entertainment bazat pe ape termale din Europa.

“Prima întâlnire cu reprezentanții Therme am avut-o direct pe teren, la Balotești, într-o fază în care construcția impresiona deja, prefigurând anvergura ulterioară a proiectului. Deși ne-am întâlnit într-un spațiu neobișnuit pentru prezentarea unor soluții software de business, abordarea profesionistă a echipei Therme și accentul pe calitate, dovedit și de cum arată Therme în prezent, dar și deciziile clare și rapide au dus la demararea parteneriatului  într-un timp foarte scurt. De la început, managementul Therme a căutat un sistem informatic complex, perfect integrat, iar soluția Charisma ERP a răspuns acestor solicitări. Suntem onorați să contribuim la proiectul Therme, un proiect ce reprezintă o provocare pentru industria serviciilor din România”, declară Sorin Petcu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.

TotalSoft a integrat soluția Charisma ERP cu două sisteme operaționale internaționale de la care preia în mod automat datele privind vâzarea biletelor și consumul din restaurante pentru a aloca costurile pe centre de cost și a gestiona stocurile din punct de vedere cantitativ și valoric.  

”Soluțiile software oferite de partenerii de la TotalSoft au răspuns nevoilor noastre operaționale și ne bucurăm să utilizăm un produs foarte apreciat, sută la sută românesc” au declarat reprezentanții Therme București. În urma implementării Charisma ERP și a interfațării cu sistemele operaționale, Therme București beneficiază de un sistem informatic modern, automat, care răspunde perfect nevoilor sale de business.