Soluţii Industrii Agricultura

Soluțiile Charisma pentru Agricultură

Pregătirea și gestionarea culturilor, identificarea, înregistrarea și trasabilitatea mișcării efectivelor de animale sunt premisele atingerii obiectivelor de producție pentru producătorii agricoli, respectiv realizării de venituri pe tot timpul anului pentru crescătorii de animale. TotalSoft proiectează, creează şi implementează soluţii software în sprijinul companiilor din agricultură.

Soluții software pentru agricultură

Producţie Agricolă şi Comerţ cu Cereale

Charisma Producție Agricolă este un modul al Charisma ERP ce asigură planificarea și realizarea operațiunilor specifice, din faza pregătirii utilajelor agricole și până la executarea lucrărilor de fertilizare, arat și semănat. 

Printre functionalităţile solutiei enumerăm: înregistrarea coordonatelor parcelelor cultivate, cartografiere, gestiunea forţei de muncă şi a utilajelor, înregistrarea stadiului de vegetaţie, evaluarea culturilor de probă, precipitaţiilor, irigaţiilor sau altor lucrări, raportări de lucrări zilnice si raportări de producţie. 

Modulul software pentru comerț cu cereale asigură gestiunea stocurilor de cereale proprii sau aflate în custodie prin captarea și procesarea informațiilor legate de intrările și ieșirile de stoc.

Facilitati (selectie): recepția mărfii, trasabilitatea mișcării efectivelor de cereale, calcul stocuri, înregistrarea ieșirilor de marfă și calculația prețurilor.


Software pentru zootehnie

Modulul software pentru zootehnie permite printre altele identificarea şi înregistrarea animalelor, trasabilitatea mişcării efectivelor de animale, raportări pentru creşterea animalelor şi gestionarea documentelor specifice legale.

Module ale soluției software pentru agricultură

Charisma ERP Core
Charisma ERP Core vezi detalii
Charisma HCM
Charisma HCM vezi detalii
Productie vegetala
Productie vegetala vezi detalii
Comert cu cereale
Comert cu cereale vezi detalii
Productie zootehnica
Productie zootehnica vezi detalii
Productie furajera
Productie furajera vezi detalii
Productie abator
Productie abator vezi detalii
Productie carne
Productie carne vezi detalii
Managementul flotelor
Managementul flotelor vezi detalii
Contract management
Contract management vezi detalii
Business Intelligence
Business Intelligence vezi detalii