Soluţii Industrii Financiar Bancar

Eficiență, simplitate și experiență

Existenţa unui sistem informaţional şi implicit informatic performant, care să fie integrat cu sistemele proprietare de core-banking, este esențial pentru o abordare 360 a clientului. Soluţiile Charisma se detaşează prin eficienţă și simplitate în utilizare, iar experiența TotalSoft este dată de cele peste 60 de companii din domeniul financiar – bancar care beneficiază de soluţiile Charisma.

Soluțiile Charisma pentru sectorul Financiar-Bancar

Portofoliu de soluții dedicate

TotalSoft a dezvoltat un portofoliu larg de soluții dedicate sectorului financiar – bancar, de la business intelligence, self service, cost control, colectarea debitelor, gestiunea contractelor de refinanţare, administrarea poliţelor de asigurare, managementul contractelor de factoring, până la raportare către CRB şi Banca Naţională.


Charisma ERP pentru instituții financiar-bancare de orice dimensiune

Soluția Charisma ERP din portofoliul TotalSoft integrează gestiunea resurselor organizației prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de instituţii financiar-bancare de orice dimensiune sau complexitate. 


Soluţiile dezvoltate de TotalSoft asigură managementul paralel al locaţiilor organizației sau a celorlalte societăţi care pot face parte dintr-un holding. În plus, facilitează urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile - RAS, IAS, USGAAP, IFRS - bancare sau de grup.


Module ale soluției software pentru domeniul financiar - bancar

Charisma ERP Core
Charisma ERP Core vezi detalii
Charisma HCM
Charisma HCM vezi detalii
Charisma Leasing
Charisma Leasing vezi detalii
Business Intelligence
Business Intelligence vezi detalii
Achiziții & Cost Control
Achiziții & Cost Control vezi detalii
Self Service Portals
Self Service Portals vezi detalii
Mobility
Mobility vezi detalii
Intranet
Intranet vezi detalii
Document Management
Document Management vezi detalii